Tornem de vacances i arriba la Festa Major

 

Per molts castellarencs, les vacances ja són història, per d’altres, en els que m’incloc, just les hem començat. Per sort aquesta última quinzena d’agost s’han normalitzat les temperatures i hem tingut les esperades pluges que tanta falta ens feien, després d’una primavera i una primera meitat de l’estiu amb unes temperatures extremadament altes. Ara amb les forces recuperades dels merescuts dies de descans i desconnexió, ens trobem a les portes de la festa més esperada de tot l’any, la Festa Major, que torna a la normalitat que tant desitjàvem.

El dia 8 de setembre començaran les primeres activitats i acabaran el dia 12, com cada any, el dia 11 de setembre celebrarem la Diada Nacional de Catalunya.

Els que acabeu de tornar de vacances podreu observar que les obres del carrer Catalunya han anat avançant, tenim voreres noves, però ens trobem amb un carrer desolat, sense arbres i sense la meitat dels aparcaments, que han desaparegut. A aquesta manca d’aparcaments, hem de sumar-hi els que l’Ajuntament ha eliminat prèviament i els que s’han tret del carrer Girona amb Pare Borrell, per fer-hi un bloc de pisos. Tindrem, per tant, una Festa Major sense poder aparcar molts cotxes.

Des de Junts per Castellar us volem desitjar una bona Festa Major.

Joan Juni

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad