Joan Juni, alcalde!

 

 

 

Aquest diumenge a les 12 del migdia fem la presentació oficial, davant de la societat castellarenca, del nostre candidat a l’alcaldia per les properes eleccions municipals del 2023. En Joan Juni va ser l’escollit per la militància per encapçalar la llista de Junts per Castellar.

Un candidat amb un fort arrelament al nostre municipi, nascut aquí a Castellar, dins d’una família de treballadors de la Tolrà i molt implicat en el teixit associatiu del nostre municipi. D’entre altres virtuts, es tracta d’una persona autodidacta i emprenedora, de caràcter avantguardista – des dels anys 80’s ha estat lligat al món de la tecnologia i en concret, al de l’electrònica – unes qualitats que el van dur a crear la seva pròpia empresa de ben jove, adaptant-se als canvis constants que es produïen al seu voltant. De la seva experiència vital, n’ha extret molts aprenentatges que li aporten un valor afegit i distintiu en el camí cap a l’alcaldia.

Ara fa aquest pas, agafant un compromís envers la ciutadania de la nostra vila, tenint molt clares les prioritats que hi ha en aquest moment al municipi. El fet de ser una persona que ha estat i segueix plenament implicada en diferents sectors del municipi fa que conegui profundament les mancances que hi ha al poble i les demandes de la gent. Si encara no el coneixes, t’esperem el diumenge 12. Podràs conèixer-lo de ben a prop i descobrir de primera mà la seva visió transformadora per a Castellar!

Castellar del Vallès, 7 d’octubre de 2022

Junts per Castellar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad