Enllaç ronda nord

 

Ens preocupen les declaracions efectuades pel nou conseller de territori i sostenibilitat Juli Fernández sobre la continuïtat de la ronda nord entre Terrassa i Sabadell, ha qüestionat aquesta infraestructura, parla d’una infraestructura que considera caduca que no correspon a l’emergència climàtica del moment actual, i nosaltres ens preguntem en quin mon viu aquest conseller, ell ha sigut alcalde de Sabadell durant 2 anys i, per tant, coneix perfectament el col·lapse de pateix la Gran Via de Sabadell que no té prou capacitat per absorbir tot el tràfic que la té de travessar, dels vehicles provinents de Castellar i Sant Llorenç, si realment està preocupat pel canvi climàtic com ho estem la majoria de ciutadans, hauria de saber que trams de carreteres col·lapsades contínuament amb els cotxes, furgonetes i camions parant i engegant contínuament per dins la ciutat contaminant moltíssim més tant l’aire que respirant els sabadellencs, com la contaminació acústica que genera.
També ha comentat que Sabadell ja té la carretera de Matadepera per connectar amb el nord de Terrassa, una carretera plena de ciclistes cada dia de la setmana, nosaltres tenim clar que s’han de dissenyar carreteres ràpides pels vehicles que passin d’una manera sostenible per extraradi de les ciutats i que les carreteres secundàries quedin per la connexió entre petits nuclis urbans i pels ciclistes.
Des de Junts per Castellar demanem que el conseller vingui el territori explicar-nos quines solucions té pels problemes de mobilitat que patim, ja que necessitem accions urgents!!

Joan Juni
Alcaldable de Junts per Castellar

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad