Bon any nou

Bon Any nou

Acabem de començar un nou any i aquest cap de setmana acabaran els dies festius de Nadal, Cap d’Any i Reis, unes setmanes que hem pogut gaudi tots els castellarencs i castellarenques de totes les activitats que hem preparat moltes entitats del nostre municipi, aquest any amb total normalitat. Serà un any d’eleccions municipals, el dia 28 de maig, un any que els vilatans i vilatanes tindran l’oportunitat de decidir si volen un canvi en l’equip de govern del nostre municipi, des de Junts per Castellar oferim un canvi en positiu per un Castellar millor, tenim un projecte molt engrescador per dinamitzar i modernitzar la nostra vila, per generar oportunitats per tothom, que ens permeti millorar la nostra qualitat de vida, la política és fer possible allò que és necessari. A Castellar, amb Junts, ho farem possible. Us desitgem un bon any nou, ple d’oportunitats per tothom.

Joan Juni
Alcaldable de Junts per Castellar

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad