Visita de l’alcaldable Joan Juni de Junts per Castellar al MH Carles Puigdemont a Brussel·les

 

 

El candidat de Junts per Castellar a l’alcaldia, Joan Juni, ha visitat aquest diumenge a Brussel·les el MH Carles Puigdemont, “per explicar com estem treballant en el canvi en positiu per Castellar del Vallès i explicar-li el nostre projecte d’un canvi per fer un poble millor, un Castellar centrat en les persones”.

La trobada ha servit al candidat castellarenc per comentar amb Puigdemont el seu recorregut en el món de l’emprenedoria en el sector privat, així com la seva decisió de fer el pas per posar tota la seva experiència personal i professional al servei dels castellarencs i castellarenques.

Una jornada plena d’emoció on també hi ha hagut temps per a parlar sobre l’experiència de ser eurodiputat, la vida a l’exili i la il·lusió per les victòries judicials.

El MH Carles Puigdemont, ha transmès el seu ferm recolzament al futur cap de llista del projecte municipal de Junts, l’alcaldable Joan Juni, per entrar amb molta contundència a l’Ajuntament de Castellar i per ser decisius pel futur de del municipi.

Brussel·les 26 de febrer de 2023

 

 

 

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad