On som i com avancem en la protecció dels animals

 

 

On som i com avancem en la protecció dels animals

La sensibilitat creixent envers la protecció i el benestar dels animals és ja una realitat consolidada que ha donat lloc a un fort moviment social que aplega gent de totes les edats, en especial els joves. Aquest moviment social porta associat uns valors que han de formar part del corpus legislatiu i normatiu de la nostra societat.
Tot i que Catalunya i el món local han avançat molt en els darrers anys en l’àmbit de les polítiques públiques i de la conscienciació de la ciutadania, malauradament queda molt per fer i no es pot baixar la guàrdia, ja que si ens despistem, podem trobar que apareguin noves lleis i normatives que, enlloc d’avançar, ens facin fer passes enrere.
A banda existeixen especificitats i singularitats pròpies de cada municipi i el seu entorn, fent que sigui necessari adoptar mesures concretes, sovint fent sinèrgies amb nuclis urbans veïns, sobretot per tractar temes tant importants, com la caça i el control cinegètic de les espècies.
És per això, que, aquesta setmana convidem a dues persones amb una llarga trajectòria en la defensa dels animals, per tal d’encetar un debat amb totes les persones interessades, i mirar de definir, entre tots quines són les necessitats específiques del nostre municipi. Les dues persones convidades són:

Pilar Calvo, Diputada de Junts per Catalunya al congrés i defensora dels drets dels animals.

Ma José Mata, Advocada i especialista en violència de gènere i drets dels animals.També responsable d’organització a la Sectorial Animalista de Junts.

Moderarà el col·loqui la nostra regidora i ecòloga Esther Font, experta en didàctica i comunicació de la ciència.

L’acte està obert a tothom i l’entrada és gratuïta.

Castellar del Vallès, 10 de març de 2023

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad