Roda de premsa acte de presentació candidatura

 

Junts per Castellar celebra aquest diumenge un acte de presentació obert a tothom. La trobada tindrà lloc a l’Auditori Municipal Miquel Pont el proper dia 14 a les 12 hores, i servirà a la formació per a donar públicament el seu tret de sortida a la campanya electoral. L’acte, obert a tota la ciutadania, servirà per a posar sobre la taula les principals línies i idees del seu programa electoral. “És impossible poder explicar com caldria tots els continguts del nostre programa”, ha comentat Joan Juni, alcaldable de Junts, qui es mostra a disposició de qui en vulgui saber més, tot i que també es trobarà el programa íntegre a la seva pàgina web. Juni anuncia que aquest diumenge posarà el focus sobre les actuacions i projectes més importants, “claus per al Castellar que necessitem, i que evidencien que, ara sí, ha arribat el moment del canvi”.
Diumenge també podrem conèixer les cares i noms que integren la candidatura per a les properes municipals. I és que l’acte també aplegarà al complet les persones que configuren la llista que acompanya Joan Juni en el seu projecte a l’alcaldia de Castellar.
“Volem que aquest diumenge la gent pugui copsar el nostre tarannà, la sensibilitat amb les necessitats que encara existeixen i per què és necessari poder aplicar aquest programa a Castellar i aconseguir un canvi en positiu”.

Castellar del Vallès, 10 de maig de 2023.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad