“La política és fer possible allò que és necessari. Us demano el vot a tots el dia 28”

Reportatge de l’Actual presentació candidatura 14/05/23

Joan Juni presenta la candidatura de Junts x Castellar a l’Auditori davant de 130 persones

“Pensàvem que vindria la família, però no sabíem que la família era tan gran”, comentava Lluís López, número 2 de la llista de Junts x Castellar i exregidor de l’Ajuntament de Castellar, per obrir l’acte de presentació de la candidatura. Prop de 130 persones van assistir diumenge al matí a l’Auditori Miquel Pont per conèixer les propostes i l’equip que acompanya en aquests comicis Joan Juni, candidat que s’enfronta per primera vegada a la contesa electoral. Abans de donar pas a l’alcaldable, López va voler compartir un missatge contundent: “No pactarem amb l’Ignasi, ni cap cadira ni cap sou, perquè som així de valents i directes i ens agradaria que la resta de formacions també ho fossin”.

Fins a una vintena de propostes que es recullen en el programa electoral va esmentar Juni, relacionades amb qüestions com la connexió amb la c-58 i el desdoblament de la B-124, l’urbanisme, la recollida de residus, la seguretat ciutadana, la innovació o l’energia solar. “Volem destacar les que més preocupen Castellar, com l’habitatge. Ens comprometem a garantir que els pisos de la Playtex siguin per gent de Castellar i que hagin estat empadronats 3 anys”, assegurava. També va recordar que el projecte de la piscina descoberta que es començarà a executar en breu és una proposta que Junts portava al programa de les eleccions de fa 4 anys. “Nosaltres ja vam proposar el 2019 que el projecte es fes al costat de les pistes d’atletisme. El govern actual volia ampliar les que hi ha ara. Ens alegrem que finalment hagin agafat la proposta nostra”. Respecte a l’aparcament, el candidat va compartir que si guanyen les eleccions faran un aparcament de 150 places a la plaça de La Miranda. Com a projecte de collita pròpia, JxC proposa la creació d’una Escola Municipal d’Arts a l’antic edifici de la Guàrdia Civil, “amb una oficina de turisme i diferents espais d’exposicions”.

 

Després de les propostes, va ser el torn de la presentació dels membres que conformen la llista, que van anar pujant dalt de l’escenari entre aplaudiments.

Per tancar, els assistents van veure un missatge de Carles Puigdemont encoratjant Castellar a votar per Juni, petició que va reproduir el candidat: “La política és fer possible allò que és necessari. A Castellar, amb Junts, ho farem possible. Us demano el vot a tots el dia 28”, va concloure l’alcaldable.

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad