Roda de premsa dia 17 de maig

Roda de premsa dia 17 de maig

Junts per Castellar posa en valor les seves propostes sobre infraestructures. “Són propostes concretes i factibles que han de facilitar la vida a la gent i resoldre necessitats per a avançar.” Així ha definit aquesta part del seu programa electoral l’alcaldable de Junts, Joan Juni, en una sessió específica sobre la matèria en què ha compartit detalls sobre alguns dels punts que qualifica com a “imprescindibles per al futur més proper”. Juni s’ha referit a la connexió amb l’autopista com a “una reclamació història del municipi en la que no podem defallir. Cal mantenir l’actitud i l’empenta per aconseguir-ho, sense excuses.”
Juni explica que tant aquest projecte com el desdoblament de la carretera i les millores als polígons industrials ha d’oxigenar la mobilitat. “Ha de permetre que la inversió en desplaçaments reverteixi en més seguretat, en estalvi de temps, menys consum energètic i menys emissions. Tenim sobre l’esquena l’Acord per la Millora de la Qualitat de l’Aire, un compromís que no podem obviar”, resumia l’alcaldable.
El transport públic és un altre del temes en què Juni s’ha centrat, especialment respecte de la millora i adequació dels horaris “que sovint no s’acaben complint, no només per les recents vagues. El servei ha d’equiparar la seva qualitat a les necessitats reals que tenim”. Per això el candidat de Junts també posa sobre la taula recuperar les expedicions a Terrassa que, com apunta, “trencarà alhora la discriminació que pateix la població de Can Font i Can Avellaneda, recuperant un servei públic que els connecti amb el nucli urbà”.

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad