Nova legislatura

Estem a les portes d’encetar una nova legislatura i Junts per Castellar l’abordem amb una bona herència en la feina i l’esperit del grup municipal al que prenem el relleu, tot esperant trobar l’ambient de cordialitat que ha caracteritzat habitualment el plenari, diferent a molts municipis on la crispació i els atacs, molts cops gratuïts, distreuen de l’objectiu i sentit de les seves sessions.

Tot i això no anem amb el lliri a la mà. Per una banda a ningú se li escapen la realitat d’un govern amb majoria absoluta que repeteix. L’eternització de la mateixa fórmula política i la seva voluntat al govern. D’una altra, tenim la nostra pròpia visió, la confiança en el nostre projecte i la decisió de fer-lo realitat en la mesura del possible. Seguim pensant que, un cop passades les eleccions, continuen existint una sèrie de mancances que explicàvem durant la campanya i que requereixen solució. Temes que els darrers 16 anys no han resolt i que no podem esperar 4 més fins que algú es posi mans a l’obra i prometi resoldre’ls. Principalment perquè en aquests 4 anys farem salat en moltes qüestions urgents. Qualitat dels serveis bàsics, subministraments, residus, mobilitat, economia i eficiència energètica, per esmentar uns pocs exemples. En alguns d’aquests és Europa qui ens marca el calendari, en d’altres som nosaltres qui hem de ser responsables amb el nostre poble, l’entorn i la gent. I tot això sense oblidar qui som, el patrimoni històric i cultural que ens defineix i enriqueix.

Per això torna a ser hora d’engegar la maquinària, i per part nostra amb el convenciment de fer la vida millor i més fàcil a les persones.

Lluís López

Junts per Castellar

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad