TINDREM UN PUNT D’INFORMACIÓ TURÍSTICA

JUNTS PER CASTELLAR ha presentat al Ple d’aquesta setmana, tal com va anunciar en roda de premsa, una moció sobre turisme a Castellar. D’entrada volem destacar les paraules de la portaveu del grup de l’equip de govern Yolanda Ribera i també de l’Alcalde, que en van donar suport i van permetre que la moció finalment s’aprovés. Una moció que vol potenciar i donar continuïtat a la feina que s’ha fet fins ara.

Disposar d’una oficina municipal de turisme obrirà un aparador de tot allò que tenim, a la mida de la nostra vila. Una eina per a difondre allò que ens fa sentir orgull del nostre poble. Que afavoreixi la dinamització tot fent valer el patrimoni cultural, paisatgístic, gastronòmic i comercial, quan especialment aquest últim necessita totes les empentes possibles. Es tracta d’aprofitar els visitants que ja tenim a Castellar per motius culturals específics, esportius o d’altres ben diversos, permetent que puguin conèixer tot el potencial que tenim per recórrer tot el nostre municipi.

La moció també proposa la creació d’un espai web específic de marca turística de la vila. Una eina que molts municipis de l’entorn ja han engegat com a finestra des d’on lluïr allò que distingeix la seva identitat, molts d’ells amb models de força èxit.

Tot i el tarannà constructiu de la moció, bona part dels partits de l’oposició van mostrar la seva disconformitat votant en contra, malgrat ser conscients de la projecció que vol significar per al conjunt del poble.

 

Joan Juni i Ramon

Regidor portaveu de Junts

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad