X Catalunya

Aquesta és l’aposta i la proposta d’en Carles Puigdemont per a les pròximes eleccions catalanes. Una aposta pel país, així de clar i directe. Pel seu futur, per la innovació, les noves tecnologies, especialment per les tecnologies netes i en un entorn de globalització on tingui espai la identitat pròpia, entre moltes altres coses. Un país modern amb recorregut a l’Europa del segle XXI.

I la proposta, com és normal en ell, arriscada, valenta. Una forma de fer política pensant en tothom, sense deixar ningú encara i que transcendeix la fórmula política tradicional. Amb els partits però més enllà d’ells.

Així ho va anunciar quan va proclamar la seva candidatura a les eleccions. I per això vol que l’acompanyin persones de Junts, d’altres partits amb qui va signar compartir el projecte i també persones desconegudes al món de la política.

Ja se sap que la número dos serà l’Anna Navarro Descals. Dona de mèrits més que reconeguts en l’àmbit mundial per la seva vàlua en el camp de l’estratègia empresarial i en el món de la tecnologia, a més de guardonada amb la Creu de Sant Jordi.

Més enllà, les travesses apunten molts altres noms, alguns d’ells molt propers, però és aquest dissabte quan es descobreix la llista completa en l’acte que Puigdemont ha organitzat a Elna.

La candidatura que presenta vol sintetitzar l’expertesa, en la política i el bon govern, però també en la indústria i el comerç, en l’economia, en l’àmbit social, en el món del futur (o ja el present), conjugat amb el compromís amb la tradició, les persones i el sentiment de país, perquè en el marc de l’actualment pobre i degradada política espanyola només la fita d’un estat, una economia i un govern propi ha de permetre que Catalunya esdevingui el país referent que mereixem. Per això la seva aposta per la independència és sense embuts, sense malvendre, sense hipoteques, sense tebieses.

S’acosten dies trepidants en què anirem sabent més i se’n parlarà molt del projecte i de la candidatura que encapçala Puigdemont X Catalunya.

Lluis López
Regidor de Junts per Castellar

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad