Junts+ presenta una campanya sobre què necessita Catalunya per recuperar l’ambició i el lideratge del país

Cap de campanya Albert Batet: “El 12 de maig els catalans hauran de triar entre un govern liderat pel president Puigdemont o per Salvador Illa. Entre lideratge o seguidisme, entre autoestima o resignació, entre ambició o conformisme” 

Junts+ Puigdemont per Catalunya ha presentat avui la campanya per a les eleccions al Parlament del 12 de maig. El cap de campanya, Albert Batet, ha assegurat que es planteja una campanya multimissatge sobre “què necessita Catalunya”per “recuperar l’ambició i el lideratge des del punt de vista nacional, econòmic, social i cultural. Per aixecar Catalunya i recuperar el respecte que mereix el país”

Batet ha plantejat les eleccions del 12 de maig com una disjuntiva entre el president Carles Puigdemont o el socialista Salvador Illa:  “El 12 de maig els catalans hauran de triar entre un govern liderat per Puigdemont o Illa. Entre lideratge o seguidisme, entre autoestima o resignació, entre ambició o conformisme”.

Catalunya ara mateix té “reptes greus i urgents de resoldre: la llengua, l’educació, l’excés de burocràcia o la sequera” i, per això, necessita “solucions, lideratge, bon govern, ambició, autoestima i esperança”, ha explicat Batet, que ha afirmat que la situació en què es troba el país és “a causa d’un govern feble i sense rumb que genera un estat de desconfiança i desil·lusió col·lectiva, i que tampoc no es fa respectar davant l’Estat espanyol”. 

Per això, Junts+ planteja una campanya “centrada en les necessitats del país” i ha optat per una campanya multimissatge. En aquest sentit, Batet ha remarcat que el país necessita:

  • Lideratge, amb un president que prengui decisions, aporti solucions i assumeixi els reptes amb fermesa, coherència i honestedat.
  • Bon govern, amb projecte i ambició de país, que gestioni bé, aposti per l’economia productiva i la creació de llocs de treball de qualitat, sense deixar ningú enrere.
  • Fer-se respectar davant el Govern espanyol, que negociï bé i de tu a tu amb l’Estat espanyol i faci complir els acords.
  • Viure plenament en català. Cal protegir i promoure la llengua perquè sigui forta, prestigiada, cohesionadora i present arreu.
  • La independència per fer de Catalunya el millor país, amb més progrés econòmic, benestar i oportunitats per tothom.

Barcelona, 17 d’abril de 2024.

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad