Junts+ presenta la campanya del 9J per continuar la lluita del president Puigdemont a Europa

 

El cap de campanya Aleix Sarri remarca la importància de votar en aquestes eleccions europees, perquè “hem de defensar Catalunya a Europa perquè l’única representació que tenim és la que ens guanyem a través de les urnes, Catalunya no té un seient al Consell Europeu, ni un seient a la Comissió Europea”

 

Junts+ planteja les eleccions europees com la continuïtat de la lluita del president Puigdemont a Europa. En la presentació de la imatge de campanya, el director de campanya Aleix Sarri, ha explicat que la campanya “dóna continuïtat a la lluita des de l’exili els darrers set anys” i “enllaça amb les eleccions del 12 de maig i amb les eleccions europees del 2019 encapçalades pel president Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín”. 

El color blau del 12 de maig segueix present, però amb el groc, que representa la bandera d’Europa, i amb els eslògans “Per seguir guanyant a Europa” i “Per defensar Catalunya a Europa”Sarri ha remarcat la importància de votar en aquestes eleccions, perquè “la gran majoria de polítiques, de victòries que ha tingut l’independentisme han estat a través de l’exili o de la lluita jurídica internacional”. En aquest sentit ha defensat que “per a nosaltres aquestes eleccions no són simplement per a elegir uns quants eurodiputats de 705, són per a elegir els representants de Catalunya davant d’Europa”. “Si persistim, si lluitem, si hi som, guanyarem. I hem tingut moltes victòries aquests anys. Hem de defensar Catalunya a Europa perquè l’única representació que tenim és la que ens guanyem a través de les urnes, Catalunya no té un seient al Consell Europeu, ni un seient a la Comissió Europea”, ha reblat.

Els actes de campanya es repartiran per Europa, Catalunya, Catalunya Nord i altres punts dels Països Catalans. L’acte d’inici de campanya serà a Barcelona, el central serà a Brussel·les i el final a Elna, la Catalunya Nord, la mateixa població on va començar i acabar la campanya del 12 de maig.

 

Barcelona, 21 de maig.

 

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrarli publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l\\\'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús.   
Privacidad